Linn Energy

Linn Energy wanted to create a new office space that would attract talent to the growing gas corporation. The architect chose tilt-up concrete construction to reduce project costs and shorten the delivery schedule. The resulting dynamic four-story, 110,000-square-foot structure was delivered ahead of schedule and within budget.

To create large glazed openings, a series of spandrel panels were used between full height panels.  Corner spandrels were suspended from full-height framing and structural steel columns to accomplish the fully-glazed corners desired. Tilt-up panels were also used on the stair cores to augment the shear walls on the exterior perimeter.

Client
Wakefield Beasley & Associates
Location
Oklahoma City, OK

More Projects

Lumbee Tribe of NC Cultural Center Dam Repair

Lumbee Tribe of NC Cultural Center Dam Repair

The lake at Lumbee Tribe of North Carolina’s Cultural Center is…

Walgreens Distribution Center Addition

LJB provided both civil and structural engineering for this project, which…
Florham Park Sports Dome

Florham Park Sports Dome

The Florham Park Sports Dome and Event Center is an indoor…